Dennis Klip
Hey, mijn naam is Dennis Klip, ook wel bekent als Klipdesign en als de art director van Volt Events. Ik ben begonnen onder de naam Klipdesign in 2013. Onder deze naam maak ik allerlei soorten visuals, zo lang ik de kijker maar een golf van energie kan geven met het juiste ontwerp bij de juiste opdracht! 
Dit kan zich in allerlei vormen uiten, zoals bijvoorbeeld illustraties ter promotie van een event, of een bepaalde sfeer/ verhaal versterken, of het maken van een grafisch ontwerp voor bijvoorbeeld een menukaart in de stijl en sfeer van jouw restaurant. 
Ook werk ik graag samen met de evenementen en entertainment sector. Zo maak ik ontwerpen en concepten die de sfeer op een evenement versterken, en zo opgebouwd kunnen worden tot kunst installaties en decorelementen om het festival uniek te maken.
 
Ik houd mij niet alleen bezig met stilstaande beelden. Je kan mij onder andere ook inhuren als vj voor een veejay show, of het maken van een promo film of animatie en natuurlijk het maken van een echte videoklip. Er is dus van alles mogelijk en kijk dan ook graag wat ik voor jou kan doen.