Lieuwe custom boards is een kiteboard merk dat zich richt op het maken van high performance custom kiteboards. De kiteboards zijn wereldwijd te vinden. Net als hun teamriders die al een aantal mooie prijzen hebben gewonnen. Zoals nummer twee van de wereld bij Red Bull King of the Air, en ook de Nederlands kampioen bij de vrouwen, beiden in het big-air kitesurfen.
Lieuwe maakt naast hun reguliere line-up aan boards ook custom boards waar elk board uniek is. Hier kunnen klanten hun droom kiteboard laten ontwerpen, ze geven dan hun verhaal en wensen door. Klipdesign gaat hier vervolgens mee aan de slag als resident artist van Lieuwe.
​​​​​​​
Naast het maken van custom illustraties werkt Klipdesign ook aan het bedenken en meedenken van concepten voor de campagnes en kiteboards. Dit uit zich in de graphics voor de reguliere kiteboards en de verschillende series hierin. Maar ook in de branding van Lieuwe, denk hierbij aan merchandise en verpakkingen, socialmedia-animaties en de uitvoering van campagne-assets.  Daarnaast is de technische support voor de productie van de kiteboards ook onderdeel van het werk. 

You may also like

Back to Top